Beschikbaarheid en reserveren

Villa met aanlegsteiger

Altijd al eens op vakantie willen gaan met uw eigen boot? Dan is dit uw kans! En het mooiste is dat u hem niet uit het oog verliest. We hebben namelijk een aantal Villa's en Herenhuizen met aanlegsteiger zodat u zo vanuit uw accommodatie met uw boot het water op kan gaan.

Luxe vakantiepark Friesland aan het water

Ontdek ons luxe vakantiepark aan het water en geniet van een heerlijke vakantie in Friesland. Met de unieke ligging van De Pharshoeke aan het Heegermeer en de Fluessen kunt u met uw boot alle kanten op. Een bungalow aan het water boekt u bij ons vakantiepark in Friesland.

 

Boot huren in Heeg

De Pharshoeke beschikt op dit moment niet over een eigen verhuur vloot. In Heeg zijn er diverse partijen die een grote keuze aan verhuurmogellijkheden aanbieden. U kunt 

Een van de villa's, havenwoningen of herenhuizen met aanlegsteiger geeft u gegarandeerd een topvakantie!

 

Bungalow met aanlegsteiger

Nog meer voorzieningen...

Naast het huren van een boot kunt u nog veel meer watersporten beoefenen aan het Heegermeer. Huur eens een kano of ga lekker suppen en geniet van het actief bezig zijn op het water. Rustig bijkomen op ons gezellige strandje behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Villa aan het water huren

Ga een dagje uit!

Wanneer u even niet wilt varen en de omgeving wilt ontdekken, is er genoeg te doen! Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes en u kunt gezellige dorpen zoals Sneek en Workum bezoeken. Ook kunt u verschillende watersporten beoefenen in het Heegermeer 

Tips voor een dagje uit