Beschikbaarheid en reserveren

Luxe vakantiepark in Friesland

Bungalowpark De Pharshoeke is een prachtig en luxe vakantiepark in Friesland en de ideale uitvalsbasis voor mensen die houden van water, natuur en gezelligheid. Een vakantie in Friesland is altijd leuk! Fraaie stadjes en dorpen met hun rijke cultuur liggen te midden van uitgestrekte weilanden met karakteristieke boerderijen. Maar ook wandelen, fietsen, zeilen of wadlopen... het kan allemaal tijdens uw vakantie op ons vakantiepark in Friesland!

Ook zorgeloos genieten op dit vakantiepark in Friesland?

Dat kan! Op De Pharshoeke vindt u een ruim aanbod aan accommodaties, afgestemd op uw specifieke vakantiebehoeften. Stuk voor stuk zijn het luxueuze bungalows die al ingericht voor u klaar staan. Het enige wat u nog moet doen is de koffers inpakken.

Gaat u er even tussenuit met uw partner, de omgeving ontdekken met uw gezin of de vakantie vieren met de hele familie? Op Bungalowpark De Pharshoeke kan het allemaal! Klik hieronder op de knop om direct uw perfecte vakantie te zoeken en te boeken. Kom ook zorgeloos genieten op het mooiste vakantiepark in Friesland!

Zoek en boek uw vakantiepark in Friesland

watersportpark Heeg

Watersportpark in Heeg voor jong en oud

Waterplezier is er voor alle leeftijden. Vooral in de zomer geniet jong en oud op en rondom het water. Bungalowpark de Pharshoeke is een echt watersportpark in Heeg! Vanaf ons watersportpark aan het Heegermeer vaart u elke dag uit voor een leuke dag op het water. Heeft u geen eigen boot? Geen probleem! Dan huurt u er toch gewoon één bij de bootverhuur! Of een kano of sup board.

Plezier maken op ons watersportpark in Heeg

Vakantiepark Friesland

Verken Friesland op en langs het water

Vakantiepark de Pharshoeke ligt op een unieke locatie. Met het Heegermeer in de voor- of achtertuin begint elke vakantiedag goed. Vrijwel alle bungalows liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Ideaal als u een eigen boot heeft. Maar ook met beide benen op het vaste land is er meer dan genoeg te beleven. Met de fiets of tijdens een wandeling geniet u van prachtige vergezichten over het water, maar ook van bossen en glooiende weilanden. Een uitje vanaf ons vakantiepark in Friesland brengt u door diverse dorpjes en steden. U kunt uw eigen stedentocht ervaren via steden als Sneek, IJlst, Hindeloopen. Bij onze receptie kunnen wij u nog veel meer vertellen over de omgeving en bezienswaardigheden.

Zoek een luxe bungalow uit als startpunt