Beschikbaarheid en reserveren

Luxe vakantiepark in Friesland

Een vakantie boeken op een vakantiepark in Friesland? Kom naar De Pharshoeke! Een gezellig en luxe vakantiepark met prachtige accommodaties voor een heerlijke vakantie.

Vakantiepark in Friesland

De Pharshoeke is een prachtig en luxe vakantiepark in Friesland en de ideale uitvalsbasis voor mensen die houden van water, natuur en gezelligheid. Een vakantie in Friesland is altijd leuk! Fraaie stadjes en dorpen met hun rijke cultuur liggen te midden van uitgestrekte weilanden met karakteristieke boerderijen. Maar ook wandelen, fietsen, zeilen of wadlopen... het kan allemaal tijdens uw vakantie op ons vakantiepark in Friesland!

Ook zorgeloos genieten op dit vakantiepark in Friesland?

Dat kan! Op De Pharshoeke vindt u een ruim aanbod aan accommodaties, afgestemd op uw specifieke vakantiebehoeften. Stuk voor stuk zijn het luxueuze bungalows die al ingericht voor u klaar staan. Het enige wat u nog moet doen is de koffers inpakken.

Gaat u er even tussenuit met uw partner, de omgeving ontdekken met uw gezin of de vakantie vieren met de hele familie? Op Bungalowpark De Pharshoeke kan het allemaal! Klik hieronder op de knop om direct uw perfecte vakantie te zoeken en te boeken. Kom ook zorgeloos genieten op het mooiste vakantiepark in Friesland!

Zoek en boek uw vakantiepark in Friesland

watersportpark Heeg

Watersportpark in Heeg voor jong en oud

Waterplezier is er voor alle leeftijden. Vooral in de zomer geniet jong en oud op en rondom het water. Bungalowpark de Pharshoeke is een echt watersportpark in Heeg! Vanaf ons watersportpark aan het Heegermeer vaart u elke dag uit voor een leuke dag op het water. Heeft u geen eigen boot? Geen probleem! U kunt ene eigen boot, kano of sup board huren bij de bootverhuur

Plezier maken op ons watersportpark in Heeg

Vakantiepark Friesland met jachthaven

Gaat u graag met uw eigen boot op vakantie? Ook dat is mogelijk bij de Pharshoeke! Het vakantiepark heeft namelijk een eigen jachthaven en is daarom de ideale plek om op vakantie te gaan met uw eigen boot. Sommige bungalows hebben zelfs een eigen aanlegsteiger. U heeft zo altijd uw iegen boot dichtbij en u heeft vanuit uw bungalow prachtig uitzicht over het water. Wanneer u een bungalow huurt kunt u gratis uw eigen boot aanleggen voor de deur, zo kunt u snel weer een rondje varen.

Boek een bungalow met aanlegsteiger

Vakantiepark Friesland

Vakantiepark Friesland

Vakantie aan het water met boot

Natuurlijk is het heerlijk om lekker met uw eigen boot vakantie te vieren maar bij Bungalowpark de Pharshoeke hoeft u niet per se in het bezit te zijn van uw eigen boot.
Speciaal voor iedereen die van tijd tot tijd graag een stukje wilt varen maar geen eigen boot heeft hebben wij een bootverhuur aan ons park.
Bij onze bootverhuur heeft u de keuze uit verschillende zeilboten, roeiboten en motorboten. U kunt deze boten al huren vanaf 1 dag tot een complete week.

Dat is toch heerlijk, een vakantie aan het water met boot...

Heeft u nog nooit eerder gezeild of wilt u uw techniek verbeteren? In Heeg zijn diverse zeilscholen waar zowel beginner als gevorderden veel kunnen leren.
Wij vertellen u er graag meer over tijdens uw bezoek. Bekijk alvast wat extra informatie op onderstaande pagina.

Meer info over bootverhuur 

Verken Friesland op en langs het water

Vakantiepark de Pharshoeke ligt op een unieke locatie. Met het Heegermeer in de voor- of achtertuin begint elke vakantiedag goed. Vrijwel alle bungalows liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger. Ideaal als u een eigen boot heeft. Maar ook met beide benen op het vaste land is er meer dan genoeg te beleven. Met de fiets of tijdens een wandeling geniet u van prachtige vergezichten over het water, maar ook van bossen en glooiende weilanden.

Een uitje vanaf ons vakantiepark in Friesland brengt u door diverse dorpjes en steden. U kunt uw eigen stedentocht ervaren via steden als Sneek, IJlst, Hindeloopen. Bij onze receptie kunnen wij u nog veel meer vertellen over de omgeving en bezienswaardigheden. Deze steden kenmerken zich door de gezellige terrassen, culinaire restaurants, interessante musea en leuke winkels en boetiekjes. Een veelzijdige vakantie voor u en het hele gezin. Wacht niet langer en boek uw vakantie bij De Pharshoeke voor het ultieme vakantiegevoel.

Zoek een luxe bungalow uit als startpunt

Op zoek naar een tijdelijke woonruimte?

Wanneer u een nieuw huis heeft gekocht of bijvoorbeeld gaat verbouwen kan een tijdelijke woonruimte soms handig zijn. Vakantiepark de Pharshoeke in Friesland biedt hiervoor een oplossing. Op het vakantiepark kunt u vanaf 1 oktober tot 1 april een bungalow huren. De bungalows zijn voor 6 personen en hebben alle voorzieningen die u nodig heeft.

Benieuwd naar de opties? Lees hier meer informatie of neem contact op voor de mogelijkheden.