Beschikbaarheid en reserveren

Vakantiepark aan het water Friesland

De Pharshoeke is een vakantiepark in Friesland aan het Heegermeer. Geniet in de luxe vakantiewoningen op ons vakantiepark aan het water in Friesland.

Genieten op een vakantiepark aan het water in Friesland

Friesland is de ideale vakantiebestemming wanneer u graag op vakantie wilt aan het water. De Pharshoeke is een bungalow- en watersportpark in Friesland en beidt allerlei mogelijkheden voor een heerlijke vakantie aan het water.

Heeft u een eigen boot? Onze luxe villa's met aanlegsteiger zijn zeer geschikt voor mensen met een eigen boot. U kunt vanuit uw vakantiehuis een heerlijk stukje varen op het Heegermeer en de omgeving verkennen.

Watersport in Friesland

Heeg is een echt watersportdorp. De sfeervolle jachthavens, winkels, restaurant en watersportvoorzieningen zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen. 

De mooie ligging van Heeg aan het Heegermeer en de Fluessen maakt het dorp zo favoriet bij de watersporter. Het IJsselmeer is ca. 3 uur varen, maar ook IJlst, Hindelopen, Sloten, Stavoren, Workum, Sneek en Bolsward zijn zeker een bezoek waard.

Wat is er te doen in de omgeving?

Vakantiepark aan het water in Friesland

Vakantiehuis aan het water

De verschillende vakantiehuizen op het park hebben prachtig uitzicht over het water. Er zijn villa's voor 6 of 8 personen, deze zijn allemaal sfeervol en comfortabel ingericht zodat u niks ontbreekt tijdens uw vakantie.

Boek nu