Pharshoeke
Vakantiepark aan het water
Herenhuis Pharshoeke
Watervilla nr.58

Vakantiepark aan het water in Friesland

Vakantiepark de Pharshoeke

Een vakantiewoning huren aan het water? Boek een vakantie of weekend weg bij de Pharshoeke, een luxe vakantiepark in Friesland aan het Heegermeer.

Friesland is de ideale vakantiebestemming wanneer u graag op vakantie wilt aan het water. De Pharshoeke is een watersportpark en beidt allerlei mogelijkheden voor een heerlijke vakantie aan het water.

Water biedt vele mogelijkheden: zwemmen, kanoën, zeilen, vissen... Waar water is, is plezier. Langs het water is vaak veel te zien en te beleven: het naastgelegen strandje om te ontspannen, actief te zijn op het water en de gezellige terrassen om heerlijk te genieten. Als je in een hete zomer de drukkende hitte liever een beetje ontwijkt, dan is ons park aan het water natuurlijk een aanrader!

Heeft u een eigen boot? Onze luxe villa's met aanlegsteiger zijn zeer geschikt voor mensen met een eigen boot. U kunt vanuit uw vakantiehuis een heerlijk stukje varen op het Heegermeer en de omgeving verkennen.

Ontdek de mogelijkheden in Friesland

Vanaf
€ 891
€ 822
2 nachten
2 personen

Watervilla Deluxe- 8 personen

Nederland, Friesland, Heeg
842Nee
  • Uitzicht over het Heegermeer
  • Sauna
  • Royale tuin
Vanaf
€ 630
2 nachten
2 personen

Watervilla vrijstaand- 6 personen

Nederland, Friesland, Heeg
631Nee
  • Uitzicht over het Heegermeer
  • Eigen aanlegsteiger
  • Vrijstaand
Vanaf
€ 526
2 nachten
2 personen

Herenhuis geschakeld- 8 personen

Nederland, Friesland, Heeg
81Nee
  • Uitzicht over het Heegermeer
  • Prachtig dakterras op de eerste verdieping
  • Eigen aanlegsteiger

Watersport in Friesland

Heeg is een echt watersportdorp. De sfeervolle jachthavens, winkels, restaurant en watersportvoorzieningen zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen. De mooie ligging van Heeg aan het Heegermeer en de Fluessen maakt het dorp zo favoriet bij de watersporter. Het IJsselmeer is ca. 3 uur varen, maar ook IJlst, Hindelopen, Sloten, Stavoren, Workum, Sneek en Bolsward zijn zeker een bezoek waard.

Zoek & Boek uw vakantie

De verschillende vakantiehuizen op het park hebben prachtig uitzicht over het water. Er zijn villa's voor 6 of 8 personen, deze zijn allemaal sfeervol en comfortabel ingericht zodat u niks ontbreekt tijdens uw vakantie.