Beschikbaarheid en reserveren

Vakantiehuisje aan het water in Friesland

Schitterende vakantiehuisjes aan het water en centraal gelegen in het Friese Heeg. Onze modern ingerichte vakantiehuisjes voor 4 tot 8 personen zijn van alle gemakken voorzien. Lijkt een vakantiehuisje aan het water in Friesland u ook wat? Lees dan snel verder.

Boek uw vakantiehuisje aan het water in Friesland

Gaat u een vakantiehuisje huren in Friesland? Denk er dan eens over na om een vakantieverblijf te boeken in Heeg. Heeg is een prachtig gelegen dorp en een ideale uitvalsbasis om de omgeving van Friesland te ontdekken. Bungalowpark De Pharshoeke is een heerlijk vakantiepark en gelegen in Heeg. Bij ons vindt u ruime, luxe en comfortabele vakantiehuizen aan het water in Friesland.

Friesland vanaf het water

U kunt uw eigen boot mee brengen of er eentje te huren om Friesland vanaf het water te ontdekken. Indien gewenst kunt u een boot of sloep huren. Vanaf uw vakantiehuisje aan het water in Friesland (sommige hebben een eigen aanlegsteiger) vaart u zo de Friese wateren op en kunt u heerlijk genieten van uw vakantie. U bevindt zich dichtbij het IJsselmeer met zijn kleine intieme strandjes, uitstekende surfplekken en de pittoreske oude stadjes. U kunt ook prachtige fietstochten (of wandeltochten) maken langs de meren of door de Gaasterlandse bossen. In de mooie Zuidwesthoek van Friesland kunt u genieten van de frisse lucht, zon, water en het specifieke Friese landschap.

Vakantiehuisjes aan het water in Friesland

Vakantiehuisje aan het water in Friesland