Beschikbaarheid en reserveren

Vakantiehuis huren in Friesland

Een sfeervol vakantiehuisje huren aan het Friese water? Kom naar De Pharshoeke! Een luxe en sfeervol vakantiepark in Friesland.

Vakantiehuisje huren Friesland

Op De Pharshoeke kan iedereen een vakantiehuis huren in Friesland. De Villa's, havenwoningen en herenhuizen zijn sfeervol ngericht en met alle luxe staan ze voor u klaar, zodat u volop kunt genieten van uw welverdiende vakantie. Een vakantiehuis huren in Friesland houdt bij ons altijd in: een luxe woning waar u in alle rust en ruimte kunt genieten van elkaar en de omgeving. Bijna alle villa's, havenwoningen en herenhuizen hebben zelfs een een eigen aanlegsteiger voor uw boot. U bent tenslotte in Friesland!

Een vakantie voor jong en oud!

De Pharshoeke ligt in het unieke Watersportdorp Heeg. Een gezellig dorpje omringd door Friese meren en poelen. Zuid-west Friesland kent nog veel meer leuke dorpen en steden die zeker een bezoek waard zijn. We hebben de leukste voor u op een rijtje gezet. Ook voor fiets- en wandelliefhebbers is er heel veel te zien en te ontdekken tijdens een verblijf op ons park.

De Pharshoeke is ook een fantastische plek voor de kinderen. Met het Heegermeer als achtertuin is er natuurlijk altijd wel wat te zien, te doen en te beleven. Op ons park is een mooie speeltuin waar ze heerlijk klimmen en klauteren. Alle watersportacitiviteiten in de omgeving zorgen ervoor dat jong en oud zich geen moment hoeven te vervelen.

Groot aanbod aan vakantiehuizen

Bij De Pharshoeke bieden wij een groot aanbod en diversiteit aan vakantiehuizen zodat er altijd iets bij zit wat aan uw wensenpakket voldoet. Van prachtige vrijstaande watervilla's voor 6 personen, tot geschakelde eenvoudigere bungalows voor 4 personen. Al onze vakantiehuizen zijn ruim, praktisch ingericht en sfeervol. Zo kunt u optimaal genieten van een heerlijke vakantie in het noorden van Nederland. De prachtige locatie aan het water geeft iets rustgevends, waardoor u helemaal tot rust komt. Dat is pas pure ontspanning! Bekijk ons aanbod aan vakantiehuizen en kies uw favoriet!

Kies uw vakantiehuis!

Vakantiehuis huren Friesland

Ook een vakantiehuis huren in Friesland?

Dat gaat heel gemakkelijk! Bekijk snel eens ons aanbod vakantiehuizen. Hier vindt u een overzicht van al onze mogelijkheden, van 4-persoons bungalows tot zelfs 8-persoons vakantievilla's. Er zit ongetwijfeld iets voor u tussen! Bent u hier al bekend? Dan kunt u natuurlijk ook direct een vakantiehuis huren in Friesland!

Direct reserveren