Beschikbaarheid en reserveren

Vakantiehuis huren in Heeg?

Kom naar De Pharshoeke! Huur een luxe vakantiehuis op ons vakantiepark in de Heeg en geniet van een heerlijke vakantie in Friesland!

Vakantiehuis in Heeg huren

Op zoek naar een luxe en sfeervol vakantiehuisje in Friesland? Op De Pharshoeke heeft u de ruime keuze uit verschillende bungalows en luxe villa's. De luxe villa's zijn allemaal sfeervol en ruim ingericht zodat u kunt genieten van een heerlijke vakantie. Bekijk eens onze Watervilla's en Herenhuizen met uitzicht op het Heegermeer.

Bekijk de accommodaties

Watersport op het Heegermeer

Wanneer u op zoek bent naar een watersportvakantie is De Pharshoeke de ideale vakantiebestemming. Wilt u op vakantie met eigen boot? Op De Pharshoeke staan verschillende accommodaties met eigen aanlegsteiger. Zo kunt u met uw eigen boot varen op het Heegermeer en genieten van de prachtige natuur van Friesland.

Het dorp Heeg heeft verschillende watersportvoorzieningen zodat u kunt genieten van een watersportvakantie in Friesland.

Ontdek Heeg

 

Vakantiehuis Heeg

Boek nu een vakantie in Heeg

Een weekendje weg naar Friesland of op zoek naar een vakantiewoning met aanlegsteiger voor de zomervakantie? Boek dan online een vakantie bij De Pharshoeke, we heten u van harte welkom! Zowel op het park als in de omgeving is er genoeg te doen voor jong en oud. Kom het zelf ontdekken tijdens een vakantie in het Friese Heeg. 

Boek nu