Beschikbaarheid en reserveren

Vakantiehuis aan het water

Op vakantiepark De Pharshoeke in Friesland vindt u de mooiste vakantiehuizen aan het water. Boek direct een vakantie online! 

Genieten aan het water

De luxe vakantiewoningen op De Pharshoeke zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt tijdens uw vakantie in Friesland. Alle vakantiewoningen zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Verschillende woningen hebben zelfs een eigen aanlegsteiger.

Boek bij De Pharshoeke een vakantiehuis aan het water en geniet van een heerlijke vakantie in Friesland. Vanuit uw vakantiehuis bent u zo op het water met eigen boot en kunt u genieten van de prachtige omgeving. Heeft u geen eigen boot? Geen probleem! U kunt namelijk ook een boot huren. 

Boek nu

Vakantiehuis aan het water

Of u nu een weekendje wilt ontspannen in Friesland of er graag twee weken tussenuit wilt in de zomervakantie, bij De Pharshoeke is het allemaal mogelijk. Op het park staan verschillende accommodaties en er is altijd wel een vakantiehuis die aansluit bij uw wensen.

Bekijk alle accommodaties

Gebruikmaken van de jachthaven

Bungalowpark De Pharshoeke beschikt over een eigen jachthaven, waardoor het de ideale vakantieplek is voor vakantiegangers met een eigen boot. Als gast heeft u automatisch een gratis ligplaats en sommige accommodaties beschikken zelfs over een eigen aanlegsteiger. Zo kunt u meteen vanuit uw verblijf met uw boot het water op. Wat een luxe!

Heeft u geen eigen boot, dan kunt u een boot huren bij onze uitgebreide verhuurvloot. Van motorsloepen en vissersboten, tot volledig uitgerust zeilboten. Er is aan iedereen gedacht, zodat u een onvergetelijk vakantie zult ervaren in het prachtige Friesland.

Vakantiehuis aan het water

Voor ieder wat wils

Een vakantie bij De Pharshoeke is voor de échte watersportliefhebber. Vaar met een boot door het prachtige landschap of geniet op het watersportpark van verschillende watersportactiviteiten. Ook wanneer u liever op het land blijft kunt u genieten van een vakantie op ons vakantiepark. Ontdek de verschillende dorpen en steden in de buurt zoals Heeg of volg één van de vele wandel- en fietsroutes.

Ontdek de omgeving