Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie met eigen boot

Wilt u op vakantie gaan met uw eigen boot en bent u op zoek naar een Villa met aanlegsteiger? Kom naar De Pharshoeke, een luxe en sfeervol vakantiepark in Friesland.

Op vakantie met eigen boot?

Het zoeken en boeken van een vakantiehuis is bij De Pharshoeke heel eenvoudig. U bent tenslotte al aan het juiste adres! Dus zoek niet verder en boek een onvergetelijke vakantie met eigen boot bij De Pharshoeke! Vele accommodaties beschikken over een eigen aanlegsteiger. Met een unieke locatie aan het Heegermeer en Fluessen, kunt u met uw boot alle kanten op. Kies voor een boottocht naar één van de andere Friese Meren, of bezoek het schitterende IJsselmeer!

Boek uw vakantie in Friesland

Gaat u een vakantiehuisje huren in Friesland? Denk er dan eens over na om een vakantieverblijf te boeken in Heeg. Heeg is een prachtig gelegen dorp en een ideale uitvalsbasis om de omgeving van Friesland te ontdekken. Bungalowpark De Pharshoeke is een heerlijk vakantiepark en gelegen in Heeg. Bij ons vindt u ruime, luxe en comfortabele vakantiehuizen Friesland.

Direct reserveren

Kindvriendelijk vakantiepark Friesland

Op De Pharshoeke hoeft niemand zich te vervelen. Hier kunnen kinderen volop genieten van waterpret met de vele watersporten. Daarnaast kunnen ze dagenlang klimmen en klauteren in de speeltuin. In de omgeving zijn veel leuke uitstapjes mogelijk voor de kinderen.

Kinderactiviteiten

Zoveel te doen tijdens uw vakantie met eigen boot

U boekt bij De Pharshoeke een ideale vakantie aan het water. Bijna alle Villa's, Havenwoningen en Herenhuizen hebben zelfs een eigen aanlegsteiger zodat u zo vanuit uw vakantiehuis met uw boot het water op kan gaan.

De Pharshoeke is ook een fantastische plek voor de kinderen. Met het Heegermeer als achtertuin is er natuurlijk altijd wel wat te zien, te doen en te beleven. Op ons park is een mooie speeltuin waar ze heerlijk klimmen en klauteren. Ook in de omgeving zijn er zoveel leuke uitstapjes mogelijk dat u zeker dagen te kort zult komen!

Boek uw vakantie 2020 Friesland

Vakantie met eigen boot