Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie Friesland

Brengt u tijdens uw vakantie het liefst zo veel mogelijk tijd in en bij het water rond? Dan is een vakantie bij Bungalow- & Villapark De Pharshoeke iets voor u. Ons Bungalowpark ligt op een unieke locatie op een prachtig schiereiland in het Heegermeer. Hier geniet u van de Friese natuur, sportieve watersporten en bovenal veel waterpret! De ideale vakantie in Friesland!

Varen, zwemmen, wandelen, fietsen, alles kan!

Wanneer u wakker wordt ziet u vanuit uw luxe villa direct het water. Tijd om te gaan zeilen, zwemmen, surfen of vissen in het Heegermeer! Iedere watersportliefhebber kan hier zijn hart ophalen. Hier heeft u de ideale vakantie aan het water met boot.

Blijft u liever aan wal? Dan kunt u de prachtige Friese natuur ontdekken met de vele fiets- en wandelroutes. Al lopend of fietsend ontdekt u verschillende bossen, glooiende weilanden en prachtige vergezichten over het water. Er zijn ontzettend veel gezellige dorpjes in de buurt waar u naartoe kunt wandelen, fietsen of varen. Het IJsselmeer is ca. 3 uur varen, maar ook Hindelopen, Sloten, Stavoren, Workum en Bolsward zijn zeker een bezoek waard.

Villa met eigen aanlegsteiger

Gaat u op vakantie Friesland met eigen boot? Bij De Pharshoeke vindt u diverse luxe villa's met eigen aanlegsteiger. Vanuit uw bungalow kunt u direct het water op gaan. Daarnaast kunt u vanuit uw bungalow de boot goed in de gaten houden. Voor veel mensen met eigen boot is dit een uitkomst!

 

 

Vakantie Friesland

 

Vakantie Friesland

Kindvriendelijk vakantiepark Friesland

Bent u op zoek naar een gezellig Vakantiepark in Friesland voor kinderen? Er is genoeg te beleven voor jong en oud bij De Pharshoeke. Niemand hoeft zich hier te vervelen. Kinderen genieten dagenlang van de vele watersporten. Daarnaast kunnen kinderen klauteren en klimmen in de speeltuin op ons bungalowpark. In de gezellige steden en dorpen bij ons in de buurt is voor jong en oud ook vaak genoeg te doen!

Ultieme vakantie Friesland

Niets is zo lekker als een vakantie in Friesland aan het water. Zeker met de wind in uw haren op de boot. Hier beleeft u het ultieme vakantiegevoel. Ons vakantiepark in Friesland is ideaal gelegen in Heeg. Vanuit hier bezoekt u eenvoudig Sneel, Ijlst, Hindeloopen, Stavoren of Workum. In de omgeving is dan ook genoeg te doen. Voor veel mensen is De Pharshoeke dan ook de ideale vakantiebestemming. U kunt direct uw bungalow boeken op ons park.

Online uw vakantiehuis Friesland boeken

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!