Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie aan het water met boot

Bungalow en villapark De Pharshoeke is een vakantiepark in Heeg. Het park is gelegen in Friesland met een fantastische ligging aan het water. Op het park is het zowel mogelijk om bungalows als een luxe vakantiewoning te huren. 

Vakantie aan het water met boot in Friesland

Friesland wordt ook wel de 'watersport provincie' genoemd. In de gehele provincie vindt u prachtige meren voor een vakantie aan het water met boot. Daarnaast grenst de provincie aan de Waddenzee en het Ijsselmeer. Onze accommodaties zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. De Villa's Herenhuizen en Havenwoningen zijn ruim opgezet met luxe interieur zodat u van alle gemakken bent voorzien. U kunt daarnaast uw eigen boot meenemen en direct aanleggen aan uw eigen aanlegsteiger.

Beleef een vakantie vol waterpret

Met vele watersporten en een speeltuin kunnen ze alle energie kwijt. Op de veranda of het terras kunt u vervolgens samen heerlijk genieten van het prachtige uitzicht onder het genot van een goed glas wijn! Wilt u genieten van een bungalow of prachtig vakantiehuis in Friesland? U bent van harte welkom op ons bungalow- en villapark De Pharshoeke. Hier beleeft u dé vakantie aan het water met boot! 

Zoek & boek!

Vakantie aan het water met boot en kinderen

Vakantiepark De Pharshoeke is ook ideaal voor kinderen. Met het Heegermeer als uw achtertuin is er natuurlijk al ontzettend veel te zien. Op ons vakantiepark bevindt zich ook een speeltuin waar de kinderen kunnen klimmen en klauteren. Verder is er op het strandje van Heeg, gelegen naast ons park, een reuze waterglijbaan. Urenlang vermaak voor de echte snelheidsduivels! Bovenaan de trap van de glijbaan is er een plateau, waar u kunt genieten van het adembenemende uitzicht over het water. Hier kunt u tevens drinken kopen en biedt de omgeving ook prachtige locaties voor een leuke wandeling. Verder zijn er veel leuke dorpen en steden voor uitstapjes. U zult dagen tekort komen tijdens uw verblijf op De Pharshoeke! 

Vakantie aan het water met boot

De omgeving van De Pharshoeke

De omgeving heeft vele restaurants, winkels, maar ook andere steden en dorpen. Het centrum van Heeg ligt op enkele minuten loopafstand. Bent u een echte fiets- en wandelliefhebber, dan kunt u uw hart ophalen in onze gevarieerde omgeving.

Ontdek De Pharshoeke