Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie aan het water met boot

Bungalowpark De Pharshoeke is een vakantiepark in Heeg. Het park is gelegen in Friesland met een fantastische ligging aan het water. Op het park is het zowel mogelijk om bungalows als een luxe vakantiewoning te huren. Wij bieden daarnaast de mogelijkheid om een boot te huren om de omgeving te gaan verkennen. Ideaal, een vakantie aan het water met boot.

Vakantie aan het water met boot in Friesland

Friesland wordt ook wel de 'watersport provincie' genoemd. In de gehele provincie vindt u prachtige meren voor een vakantie aan het water met boot. Daarnaast grenst de provincie aan de Waddenzee en het Ijsselmeer. Onze recreatiewoningen en chalets zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Alle types zijn ruim opgezet met luxe interieur zodat u van alle gemakken bent voorzien. U kunt daarnaast uw eigen boot meenemen en direct aanleggen aan uw eigen aanlegsteiger.

Beleef een vakantie vol waterpret

Het park beschikt over kwalitatieve voorzieningen zodat de kinderen zich niet kunnen vervelen. Met vele watersporten en een speeltuin kunnen ze alle energie kwijt. Op de veranda of het terras kunt u vervolgens samen heerlijk genieten van het prachtige uitzicht onder het genot van een goed glas wijn! Wilt u genieten van een prachtige bungalow of mooi vakantiehuis in Friesland? U bent van harte welkom op ons bungalow- en watersportpark De Pharshoeke. Hier beleeft u dé vakantie aan het water met boot! 

Zoek & boek!

Vakantie aan het water met boot

De omgeving van De Pharshoeke

De omgeving heeft vele restaurants, winkels, maar ook andere steden en dorpen. Het centrum van Heeg ligt op enkele minuten loopafstand. Bent u een echte fiets- en wandelliefhebber, dan kunt u uw hart ophalen in onze gevarieerde omgeving.

Ontdek De Pharshoeke