Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie 2020 in Friesland

Verblijf uw vakantie in Friesland en ontdek de vele watersportmogelijkheden op de geweldige locatie van De Pharshoeke. 

Vakantiepark De Pharshoeke in Friesland

De Pharshoeke is gelegen op een van de mooiste plekken in Friesland. De poort van Heeg. Watersportliefhebbers zijn hier helemaal aan het juiste adres voor een vakantie aan het water. Zo vormt De Pharshoeke de ideale plek om te zeilen, surfen, suppen, kanoën, zwemmen en vissen. Vanaf het bungalowpark vaart u namelijk zo het Heegermeer op. 

Ook fietsers en wandelaars hebben alle ruimte om erop uit te trekken. De vele fietspaden voeren u door de vaak ongerepte natuur en schilderachtige dorpjes. Voor een dagje rust kunt u terecht op het strand wat zich naast ons bungalowpark begeeft. 

Vakantie 2018 Friesland 

Villa aan het water

Water staat centraal op de Pharshoeke. Verspreidt over het park vindt u verschillende modern ingerichte villa's. Alle accommodaties rondom de binnenhaven beschikken over een eigen gratis aanlegplaats. Door de centrale ligging van het park wandelt u zo naar het bruisende centrum van Heeg vol met pittoreske terrasjes. 

Vakantie 2018 Friesland   Vakantie 2018 Friesland   Vakantie 2018 Friesland

Boek uw vakantie naar Friesland!

Zuid-West Friesland kent vele mooie dorpen en steden, zoals Sneek, Ijlst en Hindeloopen. Tevens mag Leeuwarden ook zeker niet ontbreken op uw lijstje. Gezellige terrasjes, leuke winkels en boetiekjes, interessante musea en authentieke straatjes om lekker doorheen te struinen. Een vakantie in Friesland waarmee u alle kanten op kunt! Wanneer mogen we uw verwelkomen tijdens uw veelzijdige vakantie Friesland?

Boek nu