Beschikbaarheid en reserveren

Luxe bungalow Friesland

Met zo’n ruime selectie luxe villa's in Friesland heeft u veel om uit te kiezen. Bekijk eens op uw gemak alle mogelijkheden en kies de vakantie waar u aan toe bent; of het nou even bijkomen is met uw partner, met het hele gezin of met vrienden. Er is altijd een luxe villa in Friesland dat aansluit op uw wensen. Boek direct online en kom genieten van een heerlijke vakantie in Friesland aan het water.

Vakantievilla aan het water

In Friesland geniet u écht van de vrijheid van het water. Genieten van watersportactiviteiten, zwemmen of varen. Als watersporter kunt u uw hart ophalen op De Pharshoeke, maar ook als niet-watersporter is het hier genieten. 

Daarnaast zijn er in Friesland veel bijzondere bezichtigingen, knusse dorpen en prachtige fiets- en wandelroutes. Iedere vakantieganger kan dan ook terecht voor een vakantie in Friesland. Bij De Pharshoeke kunt u comfortabel verblijven in luxe bungalows in Friesland. Verblijf bijvoorbeeld in een vakantiebungalow aan het water of geniet van een bungalow met aanlegsteiger

Bungalowpark aan het water

Luxe vakantievilla Friesland boeken

In alle vakantievilla's kunt u rekenen op uitstekende voorzieningen. Denkt u aan een goed ingerichte keuken, luxe badkamers en een sfeervolle woonkamer: een ideale plek om met vrienden en familie een heerlijke tijd door te brengen, maar ook heel geschikt om er lekker met zijn tweeën tussenuit te gaan. Wat uw wensen ook zijn, in een luxe Villa in Friesland komen ze altijd uit.

Bekijk onze luxe villa's in Friesland

Luxe bungalow Friesland

Vakantiepark Heeg

Heeg ligt aan één van de mooiste binnenmeren van Nederland, het Heegermeer. Het dorp heeft prachtige watersportvoorzieningen en knusse restaurants aan het water. Zo zijn er prachtige kerken, zoals de Haghakerk en de Ichtuskerk. Ook zijn er verschillende historische monumenten die de geschiedenis van Heeg weergeven. Het dorp staat vol met monumentale panden en oude, historische woningen. 

In de buurt van De Pharshoeke zijn ook andere gezellige steden en dorpen, zodat u ook van cultuur kunt genieten. Uitgebreid een dagje winkelen kan natuurlijk ook altijd, net wat u wilt. Het begint allemaal vanuit een luxe villa in Friesland bij Vakantiepark De Pharshoeke!

Boek een luxe villa in Friesland