Beschikbaarheid en reserveren

Luxe bungalow in Friesland

Met zo’n ruime selectie luxe bungalows in Friesland heeft u veel om uit te kiezen. Bekijk eens op uw gemak alle mogelijkheden en kies de vakantie waar u aan toe bent; of het nou even bijkomen is met uw partner, met het hele gezin of met vrienden. Er is altijd een luxe bungalow in Friesland dat aansluit op uw wensen. 

Vakantiebungalow aan het water

In alle vakantiebungalows an het water kunt u rekenen op uitstekende voorzieningen. Denkt u aan een goed ingerichte keuken, luxe badkamers en een sfeervolle woonkamer: een ideale plek om met vrienden en familie een heerlijke tijd door te brengen, maar ook heel geschikt om er lekker met zijn tweeën tussenuit te gaan. Wat uw wensen ook zijn, in een luxe bungalow in Friesland komen ze altijd uit.

Bekijk onze luxe bungalows in Friesland

Omgeving van De Pharshoeke

Heeg ligt aan één van de mooiste binnenmeren van Nederland, het Heegermeer. Het dorp heeft prachtige watersportvoorzieningen en knusse restaurants aan het water. Zo zijn er prachtige kerken, zoals de Haghakerk en de Ichtuskerk. Ook zijn er verschillende historische monumenten die de geschiedenis van Heeg weergeven. Het dorp staat vol met monumentale panden en oude, historische woningen. 

In de buurt van De Pharshoeke zijn ook andere gezellige steden en dorpen, zodat u ook van cultuur kunt genieten. Uitgebreid een dagje winkelen kan natuurlijk ook altijd, net wat u wilt. Het begint allemaal vanuit een luxe bungalow in Friesland bij Vakantiepark De Pharshoeke!

Boek een luxe bungalow in Friesland

Luxe bungalow Friesland