Beschikbaarheid en reserveren

Friesland, vakantie aan het water

Op vakantie in Nederland en genieten aan het water? Huur een accommodatie op De Pharshoeke, gegarandeerd een heerlijke vakantie aan het Friese water!

Vakantie in Friesland

Friesland is een van de drie noordelijke provincies van Nederland en wordt ook wel de 'watersport provincie' genoemd. Over de gehele provincie vind u prachtige meren. Daarnaast grenst de provincie aan de Waddenzee en het Ijsselmeer. Naast deze wateren kent eigenlijk iedereen Friesland van de beroemde schaatselfstedentocht die langs de prachtige authentieke 11 steden van de provincie gaan.

Accommodaties in Friesland

Het is daarom ook niet opvallend dat u bij De Pharshoeke in Friesland een vakantie aan het water boekt. De accommodaties staan op unieke plekjes, geheel ingericht en met veel privacy voor u klaar. Benieuwd? Kijkt u dan snel eens naar ons aanbod van bungalows of boek direct online.

Boek uw vakantie aan het water in Friesland

Een echte Friesland vakantie aan het water

Bijna alle Villa's, Havenwoningen en Herenhuizen beschikken over een eigen aanlegsteiger zodat u zo vanuit uw huis met uw boot het water op kan gaan.

Bekijk onze accommodaties

Vakantie voor jong & oud

De Pharshoeke is ook een fantastische plek voor de kinderen. Met het Heegermeer als achtertuin is er natuurlijk altijd wel wat te zien, te doen en te beleven. Op ons park in Friesland is een mooie speeltuin waar ze heerlijk klimmen en klauteren. Ook in de omgeving zijn er zoveel leuke uitstapjes mogelijk dat u zeker dagen te kort zult komen! Ga bijvoorbeeld een lekker dagje wandelen, of verken de omgeving via één van de vele fietsroutes. Geniet van de prachtige vergezichten van weilanden, bossen en schitterende plassen en meren waar het zonlicht op het water schijnt. De effecten zijn prachtig!

Friesland vakantie aan het water

Contact