Beschikbaarheid en reserveren

Bungalowpark aan het water

Een bungalow of villa huren aan het water? Boek een vakantie of weekend weg bij De Pharshoeke, een luxe vakantiepark in Friesland.

Bungalow en villapark aan het water

Water biedt vele mogelijkheden: zwemmen, kanoën, zeilen, vissen... Waar water is, is plezier. Langs het water is vaak veel te zien en te beleven: een strand om te ontspannen, actief te zijn en terrassen om te ontspannen. Als je in een hete zomer de drukkende hitte liever een beetje ontwijkt, dan is een bungalowpark aan het water natuurlijk een aanrader!

Vakantiepark Friesland

De Pharshoeke is zo'n park. Friesland is een waterland. Een brede strook met grote en kleine meren, poelen en plassen loopt van Stavoren naar Sneek langs ons mooie vakantiepark in het plaatsje Heeg. Daartussen en er omheen ligt een groot en fijn vertakt netwerk van kanalen, vaarten en sloten waardoor alles met elkaar is verbonden. Vooral in de zomer is er een ongekende bedrijvigheid van allerlei soorten watersport en als er ’s winters ijs ligt, staat iedereen op de schaats.

Een schitterend bungalow en villapark aan het water

De Pharshoeke is een schitterend vakantiepark aan het water. Op ons park beleeft u de ultieme vrijheid van het water. Hier kunt u een prachtige accommodaties aan het water of een vakantiehuisje aan het water in Friesland huren. Gaat u graag op vakantie met uw eigen boot? Ontdek dan de villa's met eigen aanlegsteiger

Ontdek de omgeving vanuit ons bungalowpark aan het water

Ons bungalowpark bevindt zich op een prachtige locatie in Friesland. Gelegen aan het water, is Vakantiepark De Pharshoeke een ideaal startpunt om de schitterende omgeving te verkennen! De vele wandel -en fietsroutes navigeren u door het mooie landschap, langs oogverblindende vergezichten en waanzinnige wateren. U zult ogen tekort komen met alle panorama's die u voorgeschoteld krijgt. Bovendien zijn waterliefhebbers hier in de zevende hemel. Kies voor een vakantiehuis met aanlegsteiger en ontdek de wonderschone natuur van Friesland op uw eigen boot! Kunt u niet wachten? Bekijk hier een overzicht met tips over de omgeving en krijg alvast een sfeerimpressie. 

5 redenen voor vakantiepark aan het water De Pharshoeke

  • Luxe bungalows met aanlegsteiger aan het water
  • Fantastische plek voor de kinderen
  • Een indrukwekkende omgeving
  • Ontelbare fiets- en wandelroutes
  • Een toplocatie voor waterliefhebbers

Dat lijken ons genoeg redenen om ons vakantiepark aan het water te boeken! Neem ook een kijkje bij onze bungalows!

Reserveer direct ons bungalowpark aan het water