Beschikbaarheid en reserveren

Bungalowpark aan het water

Een bungalow huren aan het water? Boek een vakantie of weekend weg bij De Pharshoeke, een luxe vakantiepark in Friesland.

Bungalowpark aan het water

Water biedt vele mogelijkheden: zwemmen, kanoën, zeilen, vissen... Waar water is, is plezier. Langs het water is vaak veel te zien en te beleven: een strand om te ontspannen, actief te zijn en terrassen om te ontspannen. Als je in een hete zomer de drukkende hitte liever een beetje ontwijkt, dan is een bungalowpark aan het water natuurlijk een aanrader!

Vakantiepark Friesland

Bungalowpark De Pharshoeke is zo'n park. Friesland is een waterland. Een brede strook met grote en kleine meren, poelen en plassen loopt van Stavoren naar Sneek langs ons mooie bungalowpark in het plaatsje Heeg. Daartussen en er omheen ligt een groot en fijn vertakt netwerk van kanalen, vaarten en sloten waardoor alles met elkaar is verbonden. Vooral in de zomer is er een ongekende bedrijvigheid van allerlei soorten watersport en als er ’s winters ijs ligt, staat iedereen op de schaats.

Een schitterend bungalowpark aan het water

De Pharshoeke is een schitterend bungalowpark aan het water. Op ons bungalowpark beleeft u de ultieme vrijheid van het water. Met vele watersportactiviteiten en de mogelijkheid tot het huren van een boot of te varen met uw eigen boot. Hier kunt u een prachtige bungalow aan het water of een vakantiehuisje aan het water in Friesland huren. Gaat u graag op vakantie met uw eigen boot? Ontdek dan de bungalows met eigen aanlegsteiger

5 redenen voor vakantiepark aan het water De Pharshoeke

  • Luxe bungalows met aanlegsteiger aan het water
  • Fantastische plek voor de kinderen
  • Een indrukwekkende omgeving
  • Ontelbare fiets- en wandelroutes
  • Een toplocatie voor waterliefhebbers

Dat lijken ons genoeg redenen om ons vakantiepark aan het water te boeken! Neem ook een kijkje bij onze bungalows!

Reserveer direct ons bungalowpark aan het water