Beschikbaarheid en reserveren

Bungalow met aanlegsteiger

Altijd al eens op vakantie willen gaan met uw eigen boot? Bij De Pharshoeke is dit mogelijk! We hebben namelijk een aantal bungalows met aanlegsteiger zodat u zo vanuit uw bungalow met uw boot het water op kan gaan. Met de unieke ligging van bungalowpark De Pharshoeke aan het Heegermeer en de Fluessen kunt u met uw boot alle kanten op. Een bungalow aan het water boekt u bij ons vakantiepark in Friesland.

Wilt u ook een bungalow met aanlegsteiger?

Genieten van een prachtige vaarvakantie in Friesland, is genieten van natuur, van ruimte en rust. Ons vakantiepark met jachthaven is de ideale vakantieplek als u een eigen boot heeft. Hier heeft u een gratis ligplaats voor uw boot wanneer u bij ons verblijft. U kunt ook gebruik maken van de boottakel (tot 1000 kg.), voor als de boot te water gelaten moet worden. De kosten hiervan zijn €25,00 per keer.

Bootverhuur Heeg

Heeft u geen boot, maar toch zin om een dagje te varen? Een boot huren uit onze uitgebreide verhuurvloot is natuurlijk ook mogelijk! Wij verhuren:

  • Zeilboten type 'Valk' met aanhangmotor
  • Optimisten
  • Lasers
  • Roeiboten
  • Motor sloepen

Een bungalow met aanlegsteiger geeft u gegarandeerd een topvakantie!

Bootverhuur

Bungalow met aanlegsteiger

Nog meer voorzieningen...

Naast het huren van een boot kunt u nog veel meer watersporten beoefenen aan het Heegermeer. Huur eens een kano of ga lekker suppen en geniet van het actief bezig zijn op het water. Rustig bijkomen op ons gezellige strandje behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Ook zijn er verschillende dorpen en steden in de buurt voor een leuk dagje uit. Wij hebben verschillende leuke uitjes in de omgeving voor u op een rijtje gezet, bekijk deze hier

Bungalow aan het water huren