Beschikbaarheid en reserveren

Bungalow met aanlegsteiger

Altijd al eens op vakantie willen gaan met uw eigen boot? Dan is dit uw kans! En het mooiste is dat u hem niet uit het oog verliest. We hebben namelijk een aantal bungalows met aanlegsteiger zodat u zo vanuit uw accommodatie met uw boot het water op kan gaan.

Luxe vakantiepark Friesland aan het water

Ontdek ons luxe vakantiepark aan het water en geniet van een heerlijke vakantie in Friesland. Met de unieke ligging van De Pharshoeke aan het Heegermeer en de Fluessen kunt u met uw boot alle kanten op. Een bungalow aan het water boekt u bij ons vakantiepark in Friesland.

Wilt u ook een bungalow met aanlegsteiger?

Genieten van een prachtige vaarvakantie in Friesland, is genieten van natuur, van ruimte en rust. Ons vakantiepark met jachthaven is de ideale vakantieplek als u een eigen boot heeft. Hier heeft u een gratis ligplaats voor uw boot wanneer u bij ons verblijft. U kunt ook gebruik maken van de boottakel (tot 1000 kg.), voor als de boot te water gelaten moet worden. De kosten hiervan zijn €25,00 per keer.

Boot huren in Heeg

Heeft u geen boot, maar toch zin om een dagje te varen? Een boot huren uit onze uitgebreide verhuurvloot is natuurlijk ook mogelijk! Wij verhuren:

  • Zeilboten type 'Valk' met aanhangmotor
  • Optimisten
  • Lasers
  • Roeiboten
  • Motor sloepen

Een accommodatie met aanlegsteiger geeft u gegarandeerd een topvakantie!

Bootverhuur

Bungalow met aanlegsteiger

Nog meer voorzieningen...

Naast het huren van een boot kunt u nog veel meer watersporten beoefenen aan het Heegermeer. Huur eens een kano of ga lekker suppen en geniet van het actief bezig zijn op het water. Rustig bijkomen op ons gezellige strandje behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Bungalow aan het water huren

Ga een dagje uit!

Wanneer u even niet wilt varen en de omgeving wilt ontdekken, is er genoeg te doen! Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes en u kunt gezellige dorpen zoals Sneek en Workum bezoeken. Ook kunt u verschillende watersporten beoefenen in het Heegermeer 

Tips voor een dagje uit