Beschikbaarheid en reserveren

Vakantiepark met jachthaven

Onze jachthaven biedt u een aantal unieke mogelijkheden op ons park. Genieten van een prachtige vaarvakantie in Friesland, is genieten van natuur, van ruimte en rust. Heeft u geen boot maar toch zin om een dagje te varen? Een boot huren uit onze uitgebreide verhuurvloot is natuurlijk ook mogelijk! Wij verhuren zeilboten type 'Valk' met aanhangmotor, optimisten, lasers, roeiboten en prachtige motor sloepen.

Luxe jachthaven in Friesland

Ons vakantiepark met jachthaven is voor mensen met een eigen boot een ideale vakantieplek. Als gast heeft u hier een gratis ligplaats tijdens uw verblijf in een van onze bungalows. Sommige bungalows hebben zelfs een eigen aanlegsteiger zodat u zo vanuit uw bungalow met uw boot het water op kan gaan.

U kunt ook gebruik maken van de boottakel (tot 1000 kg.), voor als de boot te water gelaten moet worden. De mooie ligging van Heeg aan het Heegermeer en de Fluessen maakt het dorp zo favoriet bij de watersporter. Het IJsselmeer is ca. 3 uur varen, maar ook Hindelopen, Sloten, Stavoren, Workum en Bolsward zijn zeker een bezoek waard. Ons vakantiepark met jachthaven geeft u gegarandeerd een topvakantie!

Neem uw boot mee naar ons vakantiepark met jachthaven!

Vakantiepark met jachthaven