Beschikbaarheid en reserveren

Vakantie 2019 Friesland

Op zoek naar een vakantiebestemming in Friesland voor 2019? Kom naar Bungalow-Watersportpark de Pharshoeke! Een luxe vakantiepark in Friesland aan het water.

Genieten aan het water in Friesland

De Pharshoeke biedt verschillende bungalows aan voor een fijne vakantie of weekend weg. Zo zijn er bungalows voor 4, 6 of 8 personen. Het park heeft geschakelde en vrijstaande bungalows, allemaal in een prachtige omgeving.

Ook wanneer u komt met uw eigen boot zit u voor een bootvakantie in 2019 goed bij de Pharshoeke. U kunt uw boot kwijt in de jachthaven en er is zelfs de mogelijkheid om een bungalow te huren met eigen aanlegsteiger. 

Bekijk de accommodaties en boek

Unieke ligging

Vakantiepark de Pharshoeke ligt in de Heeg aan het Heegermeer. Een unieke locatie waar u als watersportliefhebber kunt genieten van een heerlijke vakantie. Ontdek de verschillende watersporten aan het Heegermeer zoals suppen of kanovaren.

Ook voor de ontspanning zit u hier goed want u kunt lekker relaxen op het strandje naas het park of verschillende fiets-en wandelroutes in de omgeving ontdekken.

Tips voor de omgeving

 

Vakantie 2019 Friesland

Boek nu uw vakantie 2019 in Friesland

Het is al mogelijk om uw vakantie voor 2019 te boeken. Boek dus snel uw favoriete bungalow en geniet in 2019 van een heerlijke vakantie in Friesland.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Boek nu Contact