Beschikbaarheid en reserveren

Bootverhuur

Of u nu bij ons op vakantie bent of zin hebt om een dagje te varen, een boot huren uit onze uitgebreide verhuurvloot is altijd mogelijk! Wij verhuren zeilboten type 'Valk' met aanhangmotor, optimisten, laser, roeiboten en prachtige motor sloepen.

Prijslijst bootverhuur bekijken

Wilt u een boot reserveren?

Dit kan telefonisch (0515 442314) of per mail (info@pharshoeke.nl). U kunt ook ons contactformulier invullen.

Zeilboot huren

Zeilboot huren

Onze zeilboten type 'Valk' zijn volledig uitgerust met reefzeilen en stormfokken, zodat u ook bij wat ruwer weer op het Heegermeer kunt zeilen (tot max. 6 Beaufort ). De boten zijn niet uitgerust voor zwerfvakanties. U kunt onze boten huren als u in een van de bungalows verblijft maar u kunt ze ook voor een dagje huren als u graag een dag wil gaan varen. Ook kunnen onze valken of visboten uitgerust worden met een aanhangmotor.

Motorsloep huren

Motorsloep huren

Voor een gezellig dagje varen kunt u ook een motorsloep huren. Tot onze verhuurvloot behoren ook 2 nieuwe royale Gozzo Mare sloepen. Met deze boot kunt u ook de ondiepe wateren bevaren. U kunt prachtige tochten maken, bijvoorbeeld over het Slotermeer, langs de Luts en weer via de Fluessen terug naar het Heegermeer. Een tocht van 5-6 uur.

Zeillessen

Zeillessen

Heeft u nog nooit gezeild of wilt u uw technieken verbeteren? In Heeg zijn diverse zeilscholen waar u of uw kinderen een zeilcursus kan volgen:

Zeilschool op de Helling
Zeilschool De Bird
Zeilschool It Beaken

Bij de receptie kunt u meer informatie opvragen.

Vissersboot huren

Vissersboot huren

Bent u een fanatieke visser en wilt u graag het Heegermeer op om uw hengel uit te gooien? In het Heegermeer kunt onder andere heel goed op Snoek en Baars vissen. Huur een roeiboot of motorsloep en geniet van een heerlijk dagje vissen. 

Ook kunnen onze valken of visboten uitgerust worden met een aanhangmotor.

Faciliteiten overzicht